КОНТАКТ

Како можеме да ви помогнеме?

Дали сакате да проверите или да промените нешто во вашата нарачка? Или имате прашања за нас и сакате да не контактирате? Се разбира, ние сме тука за вас! Подолу ќе најдете како да контактирате со нас!

Контакт: +389 71 214 064

Facebook: https://facebook.com/TafraFashion

Twitter: https://twitter.com/TafraFashion

Pinterest: https://pinterest.com/TafraFashion

Работно време:

Понеделник – петок 11:00 – 18:00
Сабота 09:30 – 14:30 часот
Недела неработен ден
 

Сакате да не контактирате преку е-пошта? Ве очекуваме на dooeltafra@gmail.com.

Ви треба повеќе информации за достава на вашите нарачки? Слободно контактирајте не за се што ви загрижува.

Ако сакате да вратите производ што сте го добиле во рок од 10 дена. Нема проблем! Слободно контактирајте не!